A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

День захисника України у Максимівській "Веселці"

День захисника України у Максимівській "Веселці"

14 жовтня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як день українського козацтва. Крім того,14 жовтня відзначають День захисника України. З цієї нагоди у Максимівському дитсадку "Веселка" відбулися козацькі розваги. Педагоги разом з дошкільниками гортали героїчні сторінки історії українського козацтва, поринали у минуле українського народу та його побут,вшанували героїв - захисників держави. Під час розваги діти показали свій козацький дух, міць, спритність та витривалість.

14:10 13.10.2020

«Припиніть струшувати дитину»

«Припиніть струшувати дитину»

 За інформацією Уповноваженого Президента України з прав дитини в період карантинних обмежень, у зв’язку зі зростанням рівня стресу серед батьків, підвищується ризик вчинення насильства над дітьми (за результатами опитування, проведеного серед батьків, 5% батьків новонароджених дітей струшують свою дитину з метою її заспокоєння і не володіють інформацією про шкідливий вплив таких дій).

09:44 08.10.2020

Місячник безпеки дорожнього руху у Максимівському ліцеї

Місячник безпеки дорожнього руху у Максимівському ліцеї

У рамках проведення місячника «Увага! Діти на дорозі» у Максимівському ліцеї проводилися профілактичні заходи, головною метою яких є збереження життя і здоров'я дітей на дорогах. Учні 5 класу на чолі з класним керівником Абаровською О.С долучилися до створення проєкту "Безпека дорожнього руху- безпека життя",закликаючи  бути уважнішими один до одного, змінити ставлення до Правил дорожнього руху. Адже це в наших силах. І пам'ятати, що поведінка на дорогах – показник культури сучасної людини.   

08:16 05.10.2020

Державна служба зайнятості – роботодавцям! Послуги роботодавцям надаються безоплатно

Державна служба зайнятості – роботодавцям! Послуги роботодавцям надаються безоплатно

  Надання послуг роботодавцям – один з пріоритетних напрямків діяльності Державної служби зайнятості. Що стоїть за цією фразою? Соціальне партнерство, засноване на взаємовигідній співпраці та соціальній відповідальності. Адже мета у нас одна: досягнення загального блага громади через забезпечення продуктивної зайнятості в регіоні та країні в цілому.

13:43 02.10.2020

Історія села Недогарки: минуле і сьогодення

Історія села Недогарки: минуле і сьогодення

 25 вересня в приміщенні Недогарківської сільської бібліотеки спільно з бібліотекою Недогарківського ліцею було проведено тематичний захід “Історія села Недогарки: минуле і сьогодення”. Учні 5 класу прийняли участь у вікторині “Походження назви твоєї вулиці”, яку для них підготувала завідувач сільської бібліотеки Мороз Любов, дізналися багато нового та запам`ятали нові імена героїв, на честь яких і названі більшість вулиць села.

09:52 30.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь