A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

"Олімпійський тиждень" у Максимівському ліцеї

"Олімпійський тиждень" у Максимівському ліцеї

По всіх куточках нашої держави стартував проєкт Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок #BeActive» та Всеукраїнський Олімпійський тиждень. З метою залучення до активного способу життя, рухової активності, долучення дітей до цінностей Олімпійського руху у Максимівському ліцеї проходили спортивні змагання. Учні змагалися у спритності та витривалості.

11:32 21.09.2020

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

 У п"ятницю, 18 вересня 2020 року о 15.00 у приміщенні Недогарківської сільської ради  (кабінет сільського голови) відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради. На розгшляд засідання виносяться наступні питання:

08:59 18.09.2020

Належне поводження з твердими побутовими відходами

Належне поводження з твердими побутовими відходами

Питання поводження з побутовими відходами у сучасному світі завжди було великою проблемою. Сьогодні ситуація особливо загострилася. Не радують око звалища відходів біля наших будинків, на узбіччі доріг. За статистикою щорічно кожний мешканець великого міста у своєму домашньому господарстві викидає близько 300 кг або, інакше кажучи, один контейнер твердих побутових відходів. І це, не враховуючи тверді побутові відходи, що утворюються у торгівлі, на підприємствах тощо.

10:36 15.09.2020

Cвято "Поклик джунглів" у ЗДО " Веселка"

Cвято "Поклик джунглів" у ЗДО " Веселка"

З нагоди дня фізичної культури і спорту в ЗДО " Веселка" в старшій групі  було проведено свято "Поклик джунглів". Кожен із діток уявив себе мандрівником і шукачем скарбів. З великим захопленням долали перешкоди до печери зі скарбами,  яку охороняли мумії. На привалі діти варили кашу. Всі діти були переможцями тому, що кожний із них знайшов свою часточку добра зміцнили дружбу, випробували себе на міцність, тому ми говоримо: "Молодці".А в молодшій групі проведено спортивну розвагу "У пошуках лісовичка"  Діти поетапно виконували завдання лісовичка: збирали "кавуни" на полі та виконували з ними вправи, ішли змійкою між" густими деревами", прлазили в "тунелі",стрибали з купини на купину, збирали ягоди на лісовій галявині, переступали через повалені в лісі дерева,грали в рухливу гру "Знайди свій колір",знайшли де заховався Лісовичок.

13:46 11.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь