A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Викривачі корупції – категорія осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу

Викривачі корупції – категорія осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу

 З 1 січня цього року викривачі корупції отримали право на безоплатну вторинну правову допомогу. Розширення кола суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу передбачено Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо викривачів корупції» від 17 жовтня 2019 року  № 198-IX, який набрав чинності з 1 січня 2020 року.

15:17 15.07.2020

Шановні мешканці громади. Запрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції

Шановні мешканці громади. Запрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції

  Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб виробників сільськогосподарської продукції та їх підтримка у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищенні прибутковості, впровадженні SMART технологій, покращенні безпечності та якості продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Запрошуємо до участі в програмі як дрібних виробників, представлених ОСГ та фермерськими господарствами, так і малі та середні агрокомпанії.

09:46 09.07.2020

МАГІЧНА СИЛА ІВАНА КУПАЛА У МАКСИМІВСЬКОМУ СІЛЬСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

МАГІЧНА СИЛА ІВАНА КУПАЛА У МАКСИМІВСЬКОМУ СІЛЬСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

 Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується цикл календарних дохристиянських свят - це свято молоді – Купало або Купайло, що з часом, після прийняття християнства, з,єдналося з святом церковним - народження Івана Хрестителя, тому і носить це свято подвійну назву – «Іван Купало».

15:39 07.07.2020

Вийшов червневий, тематичний  випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Вийшов червневий, тематичний випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

 Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує видання щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». В червневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства. Червень виявився багатим т на державні та професійні свято, тому у черговому випуску вітання від Голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова напередодні дня Конституції України.

13:43 03.07.2020

5  РОКІВ ДІЯЛЬНОСТІ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО МІСЦЕВОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

5 РОКІВ ДІЯЛЬНОСТІ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО МІСЦЕВОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

  Важливу роль у забезпеченні реалізації, захисту та охорони прав і свобод людини і громадянина в Україні як демократичній, правовій державі відведено праву особи на правову допомогу, закріпленому у статті 59 Конституції України.  - Кожен має право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно. Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав. Це право є одним із конституційних, невід’ємних прав людини і має загальний характер.

09:52 01.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь