A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Дитячий правовий конкурс "Мамина Конституція" у Недогарківській бібліотеці

Дитячий правовий конкурс "Мамина Конституція" у Недогарківській бібліотеці

 На початку червня стартував дитячий правовий конурс “Мамина конституція”. Всі охочі могли скласти вдома чи в бібліотеці власну конституцію для мами або і для всієї родини. Почесне І місце в боротьбі здобула Хмельнюк Мілана, яка крім маминих обовязків прописала права, які має головна людина в сім`ї. Дівчинка вирішила, що її мама має право: відвідувати кінотеатри, дивитись телевізор, спілкуватись з друзями, їздити на відпочинок та на водосховище, відвідувати ресторани, кафе та клуби, кататись на велосипеді та героскутері, робити макіяж, змінювати зачіски, купляти нові сукні, туфлі та аксесуари, грати в ігри та читати книги та журнали. На ІІ місці опинилась Грицик Анастасія, яка до прав своєї мами добавила ще право висловлювати свою думку, право на помилку та допомогу.

12:13 30.06.2020

Поновлення договорів оренди землі.Які зміни відбудуться з 16 липня 2020р.

Поновлення договорів оренди землі.Які зміни відбудуться з 16 липня 2020р.

В Україні очікуємо наступний етап  введення в дію Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству» прийнятого 05 грудня 2019 року, що спрямований на запровадження низки антирейдерських заходів та встановлення дієвих запобіжників щодо захисту майнових прав власників і користувачів земельних ділянок.

16:45 25.06.2020

До уваги жителів Кременчуцького району!

До уваги жителів Кременчуцького району!

Повідомляємо, що на Управління соціального захисту населення Кременчуцької районної державної адміністрації  з 01 липня 2020 року  покладено виконання повноважень щодо підтримки сімей, попередження насильства в сім”ї, забезпечення рівних прав чоловіків та жінок, протидії торгівлі людьми, реалізації державної політики у сфері волонтерської діяльності, на виконання розпорядження голови Кременчуцької районної державної адміністрації від 25 травня 2020 року №116 “Про передачу повноважень управлінню соціального захисту населення районної державної адміністрації ”.

08:56 25.06.2020

МОЛОДІЖНИЙ ОНЛАЙН-ПОРТАЛ MUV.IN.UA

МОЛОДІЖНИЙ ОНЛАЙН-ПОРТАЛ MUV.IN.UA

   Міністерство молоді та спорту України спільно з «Всеукраїнським молодіжним центром»  ініціювали створення національного молодіжного онлайн-порталу MUV.IN.UA  для підвищення рівня інформування молоді про наявні можливості.

11:23 24.06.2020

Шановні роботодавці, нагадуємо Вам, що прийом документів на оформлення допомоги по частковому безробіттю на період карантину ПРОДОВЖУЄТЬСЯ?!!

Шановні роботодавці, нагадуємо Вам, що прийом документів на оформлення допомоги по частковому безробіттю на період карантину ПРОДОВЖУЄТЬСЯ?!!

 Якщо через карантин Ви були змушені зупинити (скоротити) свою діяльність, тоді у Вас є можливість отримати компенсацію по частковому безробіттю на період карантину, відповідно до Порядку затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №453 від 03.06.2020 року.  Більш детально тут - https://is.gd/00vmhE

14:33 23.06.2020

Стартує Всеукраїнський конкурс плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”

Стартує Всеукраїнський конкурс плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”

  Центр спільних дій запустив Всеукраїнський конкурс плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”. Всі Ви знаєте, як важливо, аби місцеві жителі вболівали за долю громади та були долучалися до її розвитку. Саме цю практику ми хочем поширити серед всієї України, а тому організували конкурс плакатів. Сподіваємось, що саме плакат стане тим візуальним ядром, навколо якого ми зможемо об’єднати митців та менеджерів, бізнесменів та громадських активістів, представників місцевої влади та мешканців громад та обдумати, як українцям слід налагодити ефективну та системну співпрацю із місцевою владою задля ухвалення якісних рішень з урахуванням позицій усіх сторін. Найголовніше - на переможців конкурсу чекає грошова винагорода та призи від партнерських організацій! А їхні роботи побачить вся Україна не тільки онлайн, але й на виставках. Детальніше про конкурс: https://centreua.org/pro-konkurs

09:44 23.06.2020

Заходи щодо попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей   на території Недогарківської сільської рад

Заходи щодо попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей на території Недогарківської сільської рад

 Відповідно до рішення № 41 виконавчого комітету Недогарківської сільської ради від 19.06.2020 року, з метою посилення пожежної безпеки в населених пунктах сільської ради для попередження пожеж, загибелі та травмування людей на них, збереження матеріальних цінностей, майна різних форм власності від пожеж, було вирішено:

08:58 23.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь