A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

ЗНО 2017

ЗНО 2017

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти,

08:44 17.02.2017

ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ АВДІЇВКИ

ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ АВДІЇВКИ

На звернення голови Полтавської обласної державної адміністрації В.Головко, голови Полтавської обласної ради О. Біленького, 06 лютого 2017 року всі небайдужі жителі Недогарківської об’єднаної територіальної громади в найкоротший термін долучилися до масштабної акції по допомозі цивільному населенню та захисникам Авдіївки. Населенням сіл Недогарки та Максимівка було надано продукти харчування, зокрема сало, смалець, рибна тушонка, консервація, 2 мішки картоплі, столові буряки, моркву, різні крупи, печиво. Знайшлося і декілька теплих светрів та пальт. Свій внесок зробило і сільськогосподарське підприємство СК «Іскра», котре надало: столових буряків – 60 кг., моркви – 60 кг., крупи – 100 кг., ФОП «Наташа» надали крупи – 10 кг. та макаронні вироби – 5 кг., адміністрація магазину «Оптовичок» с.Максимівка надали макаронних виробів та круп – 15 кг. Працівники та учні Недогарківської ЗОШ, дитячого садочку «Барвінок» та сільської ради на зібрані кошти придбали крупи гречки – 10 кг., рису – 10 кг., пшеничної – 20 кг., пшона – 10 кг., макаронні вироби – 30 кг., олію соняшникову – 5 л., консерви – 30 шт., цукор – 4 кг., чай та солодощі.

11:17 07.02.2017

З новим 2017

З новим 2017

Відходить у минуле 2016 рік. Для України він був складним, насичений різноманітними подіями. Але водночас він приніс усім нам нові здобутки, нові враження, нові плани.  Щиро вітаємо Вас зі світлим та радісним зимовими святами. Нехай Новий рік принесе Вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійсненні заповітних мрій та сподівань. Вихованці дитячого садочку "Барвінок", ДНВ "Веселка" Максимівського НВК, та учні Недогарківської ЗОШ, Максимівського начально-виховного комплексу зустріли Новий рік чудовими новорічними ранками та хороводами навколо святкової  ялинки. Першокласники навчальних закладів отримали солодкі подарунки від народного депутата К. Жеваго. Благодійний фонд "Разом з Кернел" надав новорічні подарунки учням Максимівського НВК, а учні Недогарківської ЗОШ отримали подарунки від СК "Іскра", ПСП "Дніпровські Зорі"

12:29 04.01.2017

День Святого Миколая-2016

День Святого Миколая-2016

Сьогодні, 19 грудня 2016 року всі дітки і дорослі вітають один одного із  святом Миколая, адже усі знають, що слухняним хлопчикам та дівчаткам він приносить дарунки у  магічну ніч і залишає їх під подушечками малечі, яка безтурботно розглядає свої сни.

15:36 19.12.2016

Проведення круглого столу: "Відповідальність починається з мене"

Проведення круглого столу: "Відповідальність починається з мене"

19 грудня в приміщенні Недогарківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання круглого столу "Відповідальність починається з мене" для учнів 5-11 класів з метою профілактики правопорушень серед неповнолітніх за участю інспектора по роботі з неповнолітніми Бойко Л.М. Інспектор акцентувала увагу школярів на безпечне поводження під час новорічних, різдвяних свят та зимових канікул. Також були проведені індивідуальні бесіди з учнями, що стоять на внутрішньо-шкільному обліку.

14:52 19.12.2016

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, після розпаду старого Радянського Союзу, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.   Нове українське законодавство не обійшло своєю увагою це важливе професійне свято. Згідно Указу Президента України № 428/93, датованим 7-м жовтня 1993-го року, професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільгосп-сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств і харчової промисловості, зберіг цю славну традицію і відзначається як і раніше, у третю неділю листопада. У це професійне свято жителі села Максимвка приєднуються до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з обробкой нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленям її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх нас роботу! Низький Вам уклін! Повага, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам! З Днем працівників сільського господарства Вас, дорогі наші земляки!  

14:37 25.11.2016

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

На виконання Указу Президента України від 06.10.2016 р. №436/2016 щодо відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи, листа Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації, листа відділу освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітету Недогарківської сільської ради у Максимівському НВК проведено такі заходи:

14:04 25.11.2016

Семінар-практикум педагогів - організаторів та заступників директорів з виховної роботи

Семінар-практикум педагогів - організаторів та заступників директорів з виховної роботи

На базі Недогарківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 24 листопада 2016 року відбувся семінар- практикум педагогів - організаторів та заступників директорів з виховної роботи по проблемі "Використання інноіваційних технологій у формуванні національно-свідомої особистості.

13:54 25.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь