A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Для всіх небайдужих до розвитку нашої громади - актуальна інформація про гранти, тренінги, аналітичні матеріали.

Для всіх небайдужих до розвитку нашої громади - актуальна інформація про гранти, тренінги, аналітичні матеріали.

Шановні мешканці Недогарківської громади! Вітаємо із перемогою в обласному конкурсі проектів Бюджету участі Полтавської області. Нагадуємо, що у цьому конкурсі ввійшли до списку переможців всі три наших проекти: будівництво дитячого спортивно-ігрового майданчика, тренажерного комплексу та облаштування альтанки із зоною відпочинку і розвитку. Всі ці проекти будуть реалізовані у с. Недогарки у 2019 році. На фінансування кожного із них із бюджету області буде виділено по 100 тис.грн. А решту  - по 50 тис. грн. із бюджету громади. Це надзвичайна подія, адже перемогти у цьому конкурсі надважко: 260 проектів-учасників, лише 60 - переможці, напружений збір електронних та паперових голосів. Але головне - МИ ПЕРЕМОГЛИ!!! Найбільші слова подяки нашим авторам проектів - Ярош Світлані, Теркун Валентині та Куценко Тетяні. Молодці дівчата - відгукнулися на заклик сільської ради, взялися за нову для Вас справу, були надзвичайно активними в організації голосування, пропагуванні своїх проектів. І Ви перемогли. Завдяки Вам у наступному році наша громада стане ще кращою, ще комфортнішою для всіх її мешканців. Ви зробили максимально все можливе, щоб збулися Ваші мрії стосовно Вашої громади. Ми сподіваємося, що всі Ваші мрії здійсняться і ці проекти - це лише Ваші перші кроки такої громадської активності. 

08:35 13.11.2018

Іскри, що запалюють серце

Іскри, що запалюють серце

  Український філософ  М.В, Попович сказав, що культура – це простір, в якому проходить все життя людини. Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, не схожими на інших.  Українські культпрацівники, особливо працюючі в селі – це професія ентузіастів з фанатичною відданістю, що знаходяться в постійному пошуку чогось неповторного та незвичайного, а ще горять бажанням  передати культурну спадщину нащадкам. Разом з традиціями та цінними фольклорними раритетами особлива роль відводиться збереженню рідної мови. «Мова – жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід, почування», - сказав відомий український письменник  Панас  Мирний. Ідею збереження  культури та мови взяли за основу  учасники клубу за інтересами «А пісня – то душа», що діє при Недогарківській сільській бібліотеці, на своєму урочистому засіданні «Рідна пісня запалює серце» і присвятили  його  Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. Бо учасниками цього клубу є люди, що віддали своє життя культурі і треба було бачити як на репетиціях до цього свята вони змінювались, раділи; яким ентузіазмом та невичерпним оптимізмом горіли їх очі.  

11:40 09.11.2018

Творчий вечір у сільській бібліотеці

Творчий вечір у сільській бібліотеці

06.11.2018 року в приміщені Максимівської сільської бібліотеки (завідуюча Л.І. Кравченко) було проведено творчий вечір спільно з працівниками СБК, приурочений до дня української писемності та мови.

16:14 08.11.2018

"Осінній ярмарок" у ДНВ "Веселка"

"Осінній ярмарок" у ДНВ "Веселка"

02 листопада 2018 року в ДНВ «Веселка» Максимівського навчально-виховного комплексу було проведено свято «Осінній ярмарок».

13:42 07.11.2018

"Розумна Взаємодія"

"Розумна Взаємодія"

Для чого була створена наша ОТГ? Зазвичай найбільше очікування мешканців від команди ОТГ - це краще майбутнє. Отже із задоволенням представляємо вам сучасну систему, яка допоможе вам зробити суттєвий стрибок в розвитку громади! Загальну інформацію можна переглянути тут https://youtu.be/mnAW-J4rsqE, в тому числі щодо участі КМУ і НАДС, але рекомендуємо розпочати ознайомлення з наступного відео де реальні місцеві депутати, посадові особи та активісти пояснюють деякі практичні аспекти впроваджння https://youtu.be/TfJWCQMIA-w. Не виключаємо, що після його перегляду в когось виникне відчуття, що йдеться про щось від вас далеке. Просто згадайте, що краще майбутнє і є головним очікуванням мешканців, і саме у вас є можливість допомогти його досягти. А ми будемо раді вам в цьому допомогти. 

10:03 07.11.2018

Цікава та змістовна екскурсія відбулася 31.10.2018 року до м.Київа

Цікава та змістовна екскурсія відбулася 31.10.2018 року до м.Київа

Саме про неї пише вчитель історії та правознавства у Максимівському НВК Пилипенко В.В.на сторінках Facebook: (#Сватка в дії! Все починалося серпневими днями 2015 року на шляху до Варшави, коли ми познайомилися з Oksana Danylova. А далі неймовірний вир подій: нові знайомства з колегами з України та Польщі, мрії про освітній обмін з Ma?gorzata Marciniak, які стали феєричною реальністю, цьогорічний успіх наших друзів з Києва та Нового Мєста і ось уже Максимівський НВК з освітнім обміном у 144 ліцеї імені Г. Ващенка (м. Київ). Щиро дякуємо за організовану зустріч, неймовірну практику комунікації та соціалізації, цікаві та змістовні екскурсії й просто чудову, теплу атмосферу координаторові проектів, супер-креативному вчителеві Oksana Danylova, директорові Ліцею № 144 Орєховій Ірині Вікторівні, заступникові директора з навчально-методичної роботи Iryna Lipchanska, колективу ліцею та ліцеїстам! Тепер запрошуємо на гостини до Максимівки - варити юшку та освоювати краєвиди Пивихи і Кременчуцького водосховища!

08:58 07.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь