A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Вибори-2019: тимчасова зміна місця голосування без зміни виборчої адреси

Вибори-2019: тимчасова зміна місця голосування без зміни виборчої адреси

 Чергові президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року. Виборчі дільниці працюватимуть 31 березня 2019 року з восьмої години ранку до 20 години вечора.Відповідно до українського законодавства, право голосу на виборах президента мають громадяни України, яким на день виборів виповнилося 18 років. Не має права голосу громадянин, визнаний судом недієздатним.Якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями виборець не може проголосувати на виборах Президента України 31 березня 2019 року за зареєстрованим місцем проживання, він може тимчасово (на період їх проведення) змінити місце голосування.

11:25 07.02.2019

Визначний ювілей

Визначний ювілей

2 лютого відсвяткувала свій 100-літній ювілей найстарша жителька села Недогарки, багатодітна мама, проста працьовита жінка Сакун Ксенія Федорівна. Кожного року в цей день в невеличку хату в центрі села з різних куточків України та Росії з’їжджаються шестеро її дітей з своїми дітьми та внуками, щоб  низько вклонитися рідній неньці та бабусі за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну кропітку працю та щиро подякувати за велике мамине серце, все без залишку віддане родині. Недоїдала, недосипала ночей, але дала дітям все що мала, щохвилини віддаючи своє тепло, розуміння та любов. Своїм життям і працею, прикладом і вихованням навчала дітей жити по правді, бути порядними, відповідальними та чуйними до людей.

13:42 05.02.2019

Недогарківський ліцей у співпраці з "Демократичною школою"

Недогарківський ліцей у співпраці з "Демократичною школою"

1 лютого в місті Києві директор Недогарківського ліцею Яременко Володимир Анатолійович разом із 40 директорами українських шкіл став учасником  конференції з нагоди початку роботи четвертого циклу Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». На конференцію були запрошені заступник Міністра освіти й науки України Вадим Карандій, посол Королівства Норвегії Уле Т.Хорпестад, директорка Європейського центру імені Вергеланда Ана Перона-Ф’єльстад, експертка Ради Європи Мажена Рафальська.

13:37 05.02.2019

НОВИНИ МАКСИМІВСЬКОГО НВК

НОВИНИ МАКСИМІВСЬКОГО НВК

26 січня 2019 на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з ПРАВОЗНАВСТВА.

12:55 04.02.2019

Щодо надання пільг з урахуванням середньомісячного доходу сім’ї

Щодо надання пільг з урахуванням середньомісячного доходу сім’ї

Механізм реалізації права на отримання пільг залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї визначає Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 №389 (із змінами).

08:43 01.02.2019

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО БУЛІНГ

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО БУЛІНГ

  19 січня 2019 року набув чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу”. Законодавчим актом визначено поняття булінгу, шляхи протидії цьому явищу, захисту прав дітей, а також інших осіб, які працюють у закладі освіти, а також встановлено адміністративну відповідальність за булінг, приховування випадків булінгу педагогічним, науково-педагогічним, науковим працівником, керівником, або засновником закладу освіти.

08:33 30.01.2019

101-а  річниця бою під Крутами – боротьба заради майбутнього!

101-а річниця бою під Крутами – боротьба заради майбутнього!

День за днем, рік за роком час відділяє нас все далі від того трагічного історичного дня, коли юні студенти стали на захист своєї молодої держави та поклали голови на вівтар її незалежності. В наш нелегкий час, коли на Сході гине цвіт нації, щоб Україна була соборною, ми не маємо права забувати уроки історії.

08:26 30.01.2019

День Соборності України у Недогарківському ліцеї

День Соборності України у Недогарківському ліцеї

Сьогодні в нас велике свято - День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. Ми пишаємось, що ми - українці, а наша Вітчизна - Україна. Усі учні ліцею з 1 до 11 класу долучитися до святкування 100-річчя Соборності України. Для учнів початкових класів був проведено виховний захід 

09:00 23.01.2019

Собор свободи нам серце зігріває!

Собор свободи нам серце зігріває!

22 січня 2019 року учасників Максимівського СБК зібрала, у дружньому колі, історична подія Акт Злуки української Народної Республіки та Західноукраїнської народної республіки в єдину Україну, яка увійшла до національного календаря як велике державне свято – ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ.

15:53 22.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь