A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

"Загадковий Гоголь". Зеркало української душі

"Загадковий Гоголь". Зеркало української душі

3 квітня в приміщенні бібліотеки Недогарківського ліцею пройшов захід «Загадковий Гоголь», присвячений 210 річниці з дня народження видатного письменника та сатирика Миколи Васильовича Гоголя. Приємно, що після розповіді завідувача сільської бібліотеки Мороз Любові про невідомі факти з життя прозаїка, учні 10 класу одразу стали жваво обговорювати біографію та творчий шлях Миколи Васильовича. Завідувач бібліотеки ліцею Левченко Валентина наголосила, що за короткі 43 роки життя М.В. Гоголь став першим українським письменником, визнаним авторитетом і класиком російської літератури, що подарували світу такі безсмертні твори, як "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Вій", "Мертві душі", "Ревізор", "Ніс", "Тарас Бульба" та ін., які перевидаються в багатьох країнах світу, за ними знімаються кінофільми і ставляться спектаклі в десятках країн світу.

16:13 03.04.2019

Солодкий ярмарок у Максимівському НВК

Солодкий ярмарок у Максимівському НВК

28 березня 2019 року в Максимівському НВК пройшов солодкий благодійний ярмарок. Торти, пироги, тістечка, печиво, вафлі, бутерброди – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й батьки та вчителі. Зібрані на ярмарку кошти будуть використані на благодійність.

13:24 29.03.2019

Представник нашої громади - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громад". День четвертий..

Представник нашої громади - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громад". День четвертий..

Сьогодні четвертий день навчання у Школі молодіжних лідерів громад. Впродовж дня було розглянуто питання "Соціологія молоді (соціальна ювенологія)"  та " Методичні рекомендації для підготовки проекту стратегії розвитку молоді у громаді". На сьогодні вже сформувався своєрідний банк ідей, які було б добре втілити в життя у громаді. 

07:53 29.03.2019

Представник нашої громади - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громад". День третій.

Представник нашої громади - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громад". День третій.

Разом з експертом з комунікаційних питань, конфліктології, політтехнологом Наталією Сабліною учасники краще пізнають такі теми як Соціальна психологія, Робота з вразливими групами молоді на партнерських умовах, Субкультури та особливості співпраці з їх представниками.Проект реалізовується в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

15:57 27.03.2019

Дитяче серденько, живи!

Дитяче серденько, живи!

Акція Серце до Серця. Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети: Основні цілі фонду:

12:07 27.03.2019

Наш представник - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громади". День другий

Наш представник - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громади". День другий

День другий  Школи молодіжних лідерів громади. Перша частина дня була присвячена темі:"Як провести Тренінг? " Учасники школи мали змогу не тільки освоїти теоретичні знання, а і реалізувати їх на практиці, підготувати Тренінг, зокрема спробувати себе в ролі тренера. Друга частина дня" Правила етикету в сучасному світі. Діловий етикет". Насичений та цікавий день. 

16:16 26.03.2019

Найкращі з читачів

Найкращі з читачів

З метою підвищення рівня читацької та культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання, розвитку комунікативних навичок, критичного мислення, кращої соціалізації та самореалізації  завдяки читанню проводиться вже традиційний щорічний конкурс "Найкращий читач Полтавщини", що стартував цього року з 11 березня.

10:26 26.03.2019

Наш представник  - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громади"

Наш представник - учасник проекту "Школа молодіжних лідерів громади"

25 березня у м. Тернополі стартував проект "Школа молодіжних лідерів громади", організований Освітньо-аналітичним центром розвитку громад. Недогарківську громаду представляє директор КНП "П"ять перлин Дніпра" Калініченко Анастасія. Тема першого дня "Імідж керівника" і його результати - нові знання, нові навички та звісно ж нові знайомства. Далі більше... 

10:21 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь