A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

У світі книг. Екскурсія до Максимівської сільської бібліотеки

У світі книг. Екскурсія до Максимівської сільської бібліотеки

6 червня у Максимівській   сільській бібліотеці  відбувся День відкритих дверей. До бібліотеки завітали діти з пришкільного літнього табору «Чайка».   Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.

17:00 12.06.2019

НАШІ змагалися за звання "Краща спортивна громада Полтавщини"

НАШІ змагалися за звання "Краща спортивна громада Полтавщини"

8 червня в с. Піщане відбулись зональні змагання обласної спартакіади на «Кращу спортивну громаду Полтавщини».На центральному стадіоні села Піщаного та в спортивному залі Піщанської гімназії у безкомпромісній боротьбі зустрілись команди футболістів, волейболістів, тенісистів та шашкістів з Глобинської, Недогарківської Новознам’янської, Омельницької, Пришибської та Піщанської ОТГ. Висловлюємо подяку усім учасникам змагань, а особливо нашим футболістам (Сьоря Сергій, Зубченко Владислав, Гончаров Сергій, Глушко Владислав, Кушнір Олександр, Романенко Руслан, Бондаренко Владислав, Шахман Володимир, Мулявка Сергій), які зайняли 1 місце та представлятимуть нашу громаду у фіналі спартакіади, яка відбудеться 15 червня о 10.00 год. в с. Засулля Лубенського району.

16:06 10.06.2019

Моє життя в дитячому садку

Моє життя в дитячому садку

07 червня 2019 року у ДНВ «Веселка»  Максимівського навчально-виховного комплексу відбулося свято випуску із дитячого садка  «Вручення премії «Оскар» за кращий фільм «Моє життя в дитячому садку».

08:16 10.06.2019

Інформація Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості  про стан ринку праці за 5 місяців 2019 року

Інформація Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості про стан ринку праці за 5 місяців 2019 року

Протягом січня-травня 2019 року в Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості перебувало на обліку 2724 безробітних, з них жінки – 1561 (57, 3%), чоловіки – 1163 (42,7 %), молодь у віці до 35 років – 1065 (39,1 %), особи передпенсійного віку – 613 ( 22,5 %). Станом на 01 червня 2019 року кількість безробітних склала 1320 осіб.

14:43 07.06.2019

Інформація Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості

Інформація Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості

Інформуємо, що за підтримки компанії «Кімонікс Інтернешнл Інк.» з 22 квітня 2019 року розпочала дію програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України (далі – КЕУ), що надає грантову підтримку малим та середнім підприємствам та поширюється на всій території України.

14:40 07.06.2019

Чисте довкілля – чисте сумління!

Чисте довкілля – чисте сумління!

 «Змінити світогляд і Землю любити. Щоб на планеті разом жити. Давайте все навкруг любити!», - таким був лейтмотив екологічного свята, присвяченого Всесвітньому дню охорони навколишнього середовища, що пройшло в Недогарківській сільській бібліотеці. Діти пришкільного табору дізнались про загрозливі факти винищення природи, пограли у вікторини «Прислів`я про навколишній світ», «Правда чи ні» «Вірші про погоду», почитали екологічні казки та відвідали віртуальний музей дерева дуб. Милуючись зеленою травичкою, розлогими деревами та стіжком сіна, діти ще раз усвідомили важливість зв’язку з природою та правильність вислову: «Чисте довкілля – чисте сумління!» Завбібліотекою           Мороз Любов

15:24 06.06.2019

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

      06 червня 2019 року о 15.00 у приміщенні Недогарківської сільської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради. На повістку денну засідання виносяться питання про внесення змін до показників бюджету сільської об"єднаної територіальної громади на 2019 рік, про розгляд заяв громадян про виділенням їм одноразової матеріальної допомоги (в зв"язку з хворобою та на ліквідацію наслідків несприятливих погодних явищ) та про розгляд протоколів про адміністративні правопорушення за ст. 197 КУпАП.

10:40 06.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь