A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Наш спортивний результат - Ми і не найкращі, але ж і не найгірші

Наш спортивний результат - Ми і не найкращі, але ж і не найгірші

15 червня в с. Засулля Лубенського району відбувся фінал спартакіади серед ОТГ на "Кращу спортивну громаду Полтавщини 2019 року". Наша команда зайняла 19 місце серед 27 громад. Ми вдячні нашим спортсменам - футбольна команда: Гончаров Сергій, Сьоря Сергій, Зубченко Владислав, Глушко Владислав, Бондар Олександр, Грінченко Сергій, Орел Юрій, Мулявка Віталій, Мулявка Сергій, Романенко Руслан (6,5 місце); гирьовий спорт - Осадчий Владислав (7 місце) за результативний виступ на змаганнях. Особлива подяка Слюсарю Миколі Васильовичу за підготовку та організацію учасників змагань.

16:26 19.06.2019

Випуск 9 класу Недогарківського ліцею

Випуск 9 класу Недогарківського ліцею

14 червня відбулася урочиста педрада, присвячена врученню свідоцтв про базову загальну середню освіту. Цього року Недогарківський ліцей випускає 18 випускників 9 класу. Звісно, що більшість учнів продовжить своє навчання у 10 класі, а для тих, хто обрав собі дорогу навчання за професією, бажаємо вдало скласти вступні іспити. Протягом заходу учні, батьки та вчителі обмінялися привітаннями. По-справжньому зворушливо лунали слова батьківської настанови та слова подяки дітей. Поряд із цим діти шуткували, співали та згадували з посмішкою дев’ять років навчання у школі.Справжнім подарунком-несподіванкою став флеш-моб від випускників.  

08:36 19.06.2019

Прощавай табір - 2019!

Прощавай табір - 2019!

13 червня у пришкільному таборі "ВЕСЕЛКА "відбулося водночас веселе й сумне свято. Весело, бо літо - гарна пора для відпочинку, а сумно, бо так швидко промайнули чотирнадцять днів насиченого табірного життя. На урочистій лінійці, присвяченій закриттю табірної зміни, начальник табору Кабанець А.І. подякувала працівникам табору за організацію відпочинку та вручила подяки. Діти отримали солодкий подарунок. Також на них чекав сюрприз - флешмоб від вихователів. По завершенню свята вихованці табору переглянули презентацію "Веселкові барви".

08:14 19.06.2019

Не просто завітали, а зробили добру справу

Не просто завітали, а зробили добру справу

15 червня до Недогарківського ліцею завітали випускники 1994 року Яцик Григорій Григорович, директор ТОВ "Алгоритм-Мега", що займається упорядкуванням і відновленням зелених зон м. Києва і є офіційним ексклюзивним імпортером французької професійної техніки "ETESIA". А також Яцик Олександр Григорович, директор агрофірми "Олбін" у Чернігівській області. І не просто завітали, а зробили добру справу! На чудовій техніці викосили значно велику територію шкільного подвір'я у важко доступних місцях. Щиро вдячні за допомогу!

08:12 19.06.2019

Мрієте змінити Полтавщину на краще - долучіться до написання Стратегії розвитку Полтавської області на період 2021 - 2027 роки

Мрієте змінити Полтавщину на краще - долучіться до написання Стратегії розвитку Полтавської області на період 2021 - 2027 роки

У Полтаві розпочала діяльність Робоча група по розробці Стратегії розвитку Полтавської області на період 2021 - 2027 роки.Спеціалісти різних рівнів та профілів, громадські активісти та пересічні люди будуть залучені до цієї роботи. Долучитися до цієї справи ми запрошуємо і всіх мешканців Недогарківської громади. Зробити це не складно. Запрошуємо Вас пройти анкетування за відповідним посиланням.  

10:05 18.06.2019

Веселка – це радість, веселка – тепло,  веселка -  усього життя джерело

Веселка – це радість, веселка – тепло, веселка - усього життя джерело

Непомітно сплинув час і закінчив свою роботу дитячий закладі відпочинку «Чайка» при Максимівському НВК.  14 днів проминули швидко. Діти отримали неповторні враження: радість, задоволення, захоплення, гордість, здивування.

08:46 18.06.2019

У Максимівському комунальному господарстві відновили роботу трактора

У Максимівському комунальному господарстві відновили роботу трактора

  Багато скептиків говорять: «Та що там дала та Ваша децентралізація?».Так би мовити – як було, так і є. Хочу критично заперечити – тільки сліпий не помітив, як у кращу сторону помінялося наше село Максимівка за три роки, після того, як ми об’єдналися у Недогарківську громаду. Я, звісно, годинами можу розповідати про всі плюси і вигоди для мого села Максимівки від об’єднання. Маленький приклад для порівняння – Максимівське комунальне господарство – до і після.

09:11 13.06.2019

Таланти моєї родини

Таланти моєї родини

   Таку назву мав захід, присвячений Дню тата, що пройшов 11 червня в Недогарківській сільській бібліотеці. На зустріч з дітьми пришкільного табору прийшов дідусь Бурдейного Олега, який став 2 дітям і батьком і дідусем одночасно. Анатолій Федорович – людина відома в селі та майже легендарна і завітав він не один, а з баяном. Після розповіді про види баянів кожен бажаючий міг прийняти участь у майстер-класі гри на живому інструменті. А потім почалося… Виявляється сучасні діти співають не лише пісні Артура Пирожкова, а й задоволенням виконують тексти пісень з радянських мультфільмів. Конкурс про чарівний бубон закінчився гопаком, танцювали з підручними засобами, тримали яблуко лобами, малювали улюблених виконавців. В кінці конкурсної програми читали думки за допомогою чарівної шляпи. Виявляється, що природна тяга дітей до мистецтва та музики множиться на виховання прекрасного в родинах, за що батькам велика вдячність!

08:27 13.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь