A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Свято у  Максимівському ДНВ «Веселка»

Свято у Максимівському ДНВ «Веселка»

23 серпня у ДНВ «Веселка» Максимівського навчально-виховного комплексу проведено заходи, приурочені Дню державного прапора і Дню Незалежності України. До вихованців молодшої групи завітали  вихованці гуртка бісероплетіння «Пролісок» (Іщенко Аліна,Жебка Діана, Каптан Максим та їх керівник Жевнєрова Н.Я.) з подарунком. Вони розповіли дітям про державні символи України, вихованці дитячого садка розповідали вірші про прапор, Україну,  всі разом прикрасили державний прапор квітами.

08:28 27.08.2019

Конкурс дитячих книжкових інсталяцій

Конкурс дитячих книжкових інсталяцій

Наші діти - це майбутнє України. І тому дуже важливо з дитинства виховувати в них дух патріотизму за державу, в якій їм жити. З цією метою в Недогарківській бібліотеці ще в червні цього року було оголошено конкурс на кращу дитячу книжкову інсталяцію, приурочений Дню Незалежності. На ваш суд  шедеври наших дітлахів:

12:44 23.08.2019

Привітання з Днем Державного прапора України

Привітання з Днем Державного прапора України

23 серпня ми вшановуємо один із офіційних символів суверенітету нашої країни – Державний Прапор України, який  є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

08:58 23.08.2019

Пам`ятай своє коріння!

Пам`ятай своє коріння!

Ми, українці, можемо по-різному ставитись до свята Незалежності, але воно залишається днем гордості за наших славних предків, за красу наших вишиванок та нашу самобутню культуру. Ми можемо по-різному ставитись до України, але це - наша держава, це місце, де ми народились, де співала колискову на рідній мові мама, де дає наснагу родюча матінка-земля та відновлює сили природа. Про свій славний український рід розповіла на засіданні клубу за інтересами “А пісня - то душа...” завідувач бібліотекою Мороз Любов та презентувала присутнім свою книгу “Пам`ятай своє коріння!”. На старовинних фото ожили українська сім`я в вишиванках, вінках та намисті, весілля в українському вбранні молодої пари, біла українська хата. А потім полилась невмируща українська пісня...

10:31 22.08.2019

Про ремонтні  роботи у ДНВ “Веселка» Максимівського НВК

Про ремонтні роботи у ДНВ “Веселка» Максимівського НВК

Перефарбовано ігрові і спортивний майданчики. Відремонтовано поріг. Придбані кріплення для чугунних радіаторів, крани радіаторні, муфти, дюбеля та встановлено два чугунних радіатори в коридорах старшої групи. Пофарбовані чугунці радіатори опалення Пофарбовані панелі в коридорах. Пофарбована підлога  в коридорах. Пофарбована підлога в коридорі старшої групи. Пофарбовані вхідні  двері у старшу групу. Всього витрачено кошти – 4806, 7 грн.

14:01 19.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь