A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Новини Максимівського НВК

Новини Максимівського НВК

     Завершуються ремонтні роботи у Максимівському НВК.  Відремонтовано затишні класи, їдальня, харчоблок, спортивний зал. На славу працювали класоводи, класні керівник, батьки. Особлива дяка технічному персоналу: Кузенко О.В., Ніколаєнко Л.С., Кравченко С.М., працівникам кухні: Козловій О.В., Абаровській Н.Г., Чорнусі Н.М., Мулявці В.І., комірнику Білоус О.Б., робітнику з комплексного обслуговування будівель і споруд Маслянику С.М., завідувачу господарством Петрову В.І. На ремонт приміщень НВК витрачено батьківських коштів - 26110 грн., коштів місцевого бюджету - 20042 грн., спонсорських коштів - 240 грн. Всього витрачено - 46392 грн. 

11:51 19.08.2019

Креативні читачі

Креативні читачі

Літня пора щедра на розваги та пригоди. Але наш мозок - м`яз, який постійно треба тренувати. Тож недогарківські читачі і влітку часу не гаяли. Ще в травні був оголошений конкурс на кращу дитячу книжкову інсталяцію, тож все літо діти поєднували читання геніальних творів Нестайка, Стельмаха, Дефо з втіленням своїх творчих задумів. Сам конкурс присвячений Дню незалежності і відбудеться 22 серпня. Представники 6 уже готових інсталяцій будуть змагатись за право бути найкращими. Залишилось 5 днів, тож запрошуємо дітей, що вміло поєднують фантазію і книги до участі в конкурсі. Ідеї можна почерпнути з Інтернету, не виходячи з бібліотеки. Проводяться також індивідуальні заняття роботи з ноутбуком для літніх людей. Запрошуємо до бібліотеки молодь, оскільки, нажаль, відсоток її відвідування дуже низький. Найактивніший юний читач на даний час - Печена Наташа.

08:46 19.08.2019

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

31 сепня 2019 року спливає термін сплати земельного податку.Здійснити оплату можна у приміщенні Недогарківської сільської ради (для мешканців сіл Недогарки, Рокитне-Донівка, Пащенівка та Панівка) та у приміщенні Максимівського старостату (для жителів с. Максимівки). Також можна здійснити оплату податку через будь-який банк, електрорнний сервіс "Privat24" за наступними реквізитами:

08:06 16.08.2019

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Останнім часом в нашій мові з’являється багато запозичених слів, які не тільки складні у вимові, а й не зрозумілі за значенням. Наприклад, «рекрутинг» і похідні від нього «рекрутер», «рекрутинговий». Ці поняття напряму пов’язані з пошуком і підбором персоналу. Але як розібратись роботодавцю в нюансах рекрутингових послуг, що пропонують численні агентства? І які переваги має рекрутинг від державної служби зайнятості?

15:38 15.08.2019

ДНЗ "Барвінок" готовий до нового навчального року та до осінньо-зимового періоду

ДНЗ "Барвінок" готовий до нового навчального року та до осінньо-зимового періоду

З метою підготовки дошкільного навчального закладу "Барвінок" до нового навчального року та осінньо-зимового періоду 2019-2020 р.р., забезпечення належного стану безпеки життєдіяльності вихованців у закладі, зміцнення навчально-матеріальної бази  було проведено такі роботи :

14:51 15.08.2019

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

     У вівторок, 13 серпня 2019 року, у приміщенні Недогарківської сільської ради відбудеться засідання виконавчого комітету. На повістку денну засідання виносяться питання: щодо підготовки до святкування на території громади Дня Незалежності; щодо управління та ведення документації багатоквартирними будинками на території громади; питання обліку дітей на території громади та затвердження мережі закладів освіти; отримання дозволів на видалення аварійних зелених насаджень та інші. 

11:00 12.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь