A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Щорічна перевірка димових та вентиляційних каналів розпочалася

Щорічна перевірка димових та вентиляційних каналів розпочалася

Повідомляємо, що на території Недогарківської сільської ради розпочалася щорічна перевірка димових та вентиляційних каналів на опалювальний сезон 2019-2020 років. Перевірку проводить працівник ПАТ "Кременчукгаз" (пічник Некіз Надія Трохимівна). Вартість проведеної перевірки 85 грн. 

12:21 16.07.2019

Пропонуємо прийняти участь у опитуванні громадської думки

Пропонуємо прийняти участь у опитуванні громадської думки

Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить опитування громадської думки щодо сутності культурних прав людини, бажаного змісту мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами та доцільності його впровадження. Долучіться до даного дослідження та заповніть анкету за посиланням: 

11:29 10.07.2019

"Ой на Івана, та й на Купала!" у Недогарках

"Ой на Івана, та й на Купала!" у Недогарках

Ось і відлунало свято Івана Купала в селі Недогарки. В ході концерту було відзначено День Родини, де привітали та нагородили сіім'ю Василенків. Лунали веселі пісні, також було театралізоване дійтсво та запалення багаття. Велика подяка всім учасникам святкового концерту. Чекаємо на наступних зустрічах.

13:14 09.07.2019

«Ой на Івана, та й на Купала» у Максимівці

«Ой на Івана, та й на Купала» у Максимівці

В чарівному селі Максимівка, на площі біля СБК, 6 липня жителі села відсвяткували свято Івана Купала театралізованим дійством. Цього року розширилось коло друзів закоханих у пісню і музику. Своє мистецтво дарували Таня Глушко, Оксана Батюк, Ліза Шевченко, Настя Михайлик, родина Крівченко Альона та донька Ліда, жіночий вокальний ансамбль «Дивоцвіт» ( чарівниці), дитячий танцювальний колектив (чортенята). Завітав на свято й Водяник (Н. Зюман) з русалками, Вогневик (О. Шкурапет). Багаття палили, людей водою кропили. Проводилися веселі конкурси, плели вінки (спонсори свята Сьора О. І. та Кравченко В. С.). це був яскравий і не забутній вечір з традиційними обрядовими дійствами, квічали та роздавали Марену, водили хоровод навколо вогню та стрибали через багаття. Загальна атмосфера заряджала людей щастям та спокоєм, давала життєвих сил. На початку свята староста села привітав усіх присутніх з днем родини та вручив подяку й подарунки кращій родині Квіташ Ю.П. так затишно стало на серці, дякую моя мала Батьківщино, моя велика родино!

08:47 09.07.2019

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

09 липня 2019 року о 15.00 в приміщенні Недогарківської сільської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради. На порядок денний засідання виносяться наступні питання:

14:09 08.07.2019

ЩО ТАКЕ EDUCATIONUA 2019?

ЩО ТАКЕ EDUCATIONUA 2019?

Останнім часом в Україні все більшої популярності набирають програми матеріальної підтримки здібних студентів незалежними комерційними організаціями. Аналогічні програми дуже поширені в європейських і американських навчальних закладах та мають неабияку популярність. EducationUA 2019 – саме одна з таких соціальних програм, що пропонує студентам на конкурсній основі здобути матеріальну винагороду за певні академічні успіхи. Організатором та грантодавцем виступає студія краси та академія Ladyspace. Ми маємо за мету довести студентам, що в сучасному світі знання та наполегливість здатні приносити прибуток ще до отримання диплому

09:40 05.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь