A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Освітній семінар у "Барвінку"

Освітній семінар у "Барвінку"

17.05.2019 року на базі ЗДО "Барвінок" Недогарківської с/ ради був проведений семінар-практикум вихователів різновікових груп Піщанської, Недогарківської, Пришибської сільських рад.Тема семінару "Особистісно-орієнтовний підхід в освітньому процесі.Підготовка до літнього оздоровчого періоду".

08:44 21.05.2019

Недогарківське підприємство "П"ять перлин Дніпра" взяло участь у вистаці-турсалоні "Відпочиайте на Полтавщині""

Недогарківське підприємство "П"ять перлин Дніпра" взяло участь у вистаці-турсалоні "Відпочиайте на Полтавщині""

18 травня в рамках Дня Європи у м. Полтава відбулась виставка-турсалон "Відпочивайте на Полтавщині". КНП "П'ять перлин Дніпра" презентувало гастрономічні цікавинки кластеру та щиро запрошувало жителів та гостей Полтавщини на гостини!  Підприємство також відзначили подякою Департаменту культури та туризму Полтавської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток регіонального туризму та брендування Полтавської області на Всеукраїнському рівні у ХІІІ-й виставці-турсалоні "Відпочивайте на Полтавщині".

10:54 20.05.2019

Новини Недогарківського ліцею

Новини Недогарківського ліцею

Виявляється День сім'ї можна святкувати і так, як у нашому ліцеї: батьківські майстер-класи та бесіди, екскурсії до місць роботи батьків учнів. Радісні діти, щасливі батьки, задоволений педагогічний колектив!!!

08:40 20.05.2019

День вишиванки в Максимівці!

День вишиванки в Максимівці!

Коли вся Україна відзначає Всесвітній день вишиванки, працівники Максимівського СБК пройшли центром села в старовинних вишитих сорочках (подарованих уродженкою села Максимівка Осадчою А.І.), з закликом «Одягайте вишиванку – будете сильними та здоровими!», адже вишиванка це наш генетичний код, наші традиції.

11:40 17.05.2019

Історія створення вишиванки

Історія створення вишиванки

16 травня – день гордості українців за свій неперевершений національний одяг. Учні Недогарківського ліцею були в цей день надзвичайно гарні – так пасували  їм вишиванки. Історію своєї вишиванки, яку майстерно вишили натруджені руки матусі, розповіла учням молодших класів сільський бібліотекар Мороз Любов. А оскільки Україна прагне надбання своєї культури долучити до скарбниці європейських традицій, бібліотекар ліцею Левченко Валентина розповіла дітям про День Європи та історію створення Євросоюзу. Наприкінці заходу діти пообіцяли одягати вишиванки не лише в цей день, а носити їх постійно, бережно зберігаючи та примножуючи все українське.

08:39 17.05.2019

День матері в Максимівському СБК

День матері в Максимівському СБК

З усіх матусь найкраща на землі, Та, що мені співала колискову, Тримала ніжно руку на чолі, І не заснула іноді до ранку, Моя матуся – ангел доброти, Вона – як день, така одна єдина, Із нею можна поле перейти, І біля неї я завжди дитина. Т. Васильєва

08:03 16.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь