A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Берег Дніпра знову чистий

Берег Дніпра знову чистий

06 квітня, у рамках двомісячника чистоти та благоустрою, у громаді було організовано прибирання узбережя Кременчуцького водосховища біля с. Максимівка та Недогарки. На цьогорічне прибирання берега прийшла небачена кількість людей. Близько 140 мешканців громади (по 70 - із Максимівки та Недогарок) вийшло на суботник. Не можемо не відмітити у цьому році активність молодого покоління громади. Багато молоді, учнів місцевих закладів освіти добровільно долучилися до цієї акції. Дякуємо за Вашу небайдужість. Всі учасники, по закінченню Акції, мали змогу насолодитися чаюванням на свіжому повітрі та поласувати печивом. Слова вдячності висловлюємо за надання транспорту для вивезення сміття: директору ПСП "Дніпровські зорі" Сіорі Лідії Михайлівні, приватним підприємцям Горюнову Анатолію Семеновичу, Мулявці Олександру Дмитровичу та Мулявці Павлу Івановичу. Результатом Акції стали: чистий берег Дніпра, тонни зібраного сміття (переважно пластику та скла), задоволення від проведеної роботи та щирого спілкування. Дякуємо всім за підтримку нашої ініціативи.  

09:26 08.04.2019

Про скликання позачергової сесії Недогарківської сільської ради

Про скликання позачергової сесії Недогарківської сільської ради

У понеділок, 08 квітня о 15.00, в приміщенні Недогарківської сільської ради відбудеться друге пленарне засідання 39 (позачергової) сесії сьомого скликання Недогарківської сільської ради. На повістку денну засідання сесії виносяться 2 питання: 

12:33 05.04.2019

Оголошення про весняний призов юнаків

Оголошення про весняний призов юнаків

З 01 квітня 2019 року розпочався весняний призов до лав Збройних Сил України. Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради звертається з проханням до юнаків призовного віку 1992- 1999 років, які не мають відстрочки від призову, з′явитися у Кременчуцький об′єднаний військовий комісаріат для проходження медичної комісії.

15:57 04.04.2019

ДЕНЬ СМІХУ В МАКСИМІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

ДЕНЬ СМІХУ В МАКСИМІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Книга «Вечори на хуторі біля Диканьки» Миколи Гоголя є одною з улюблених у багатьох українців для прочитання в новорічно-різдвяні свята. А однойменний фільм вже багато років є невід’ємною частиною зимових вечорів.

08:33 04.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь