A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

12 жовтня - Всесвітній день мігруючих птахів

12 жовтня - Всесвітній день мігруючих птахів

Щороку  з метою підвищення обізнаності з питань, що стосуються мігруючих птахів, а саме для вжиття заходів з їх збереження, міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день мігруючих птахів. З 2018 року Всесвітній день мігруючих птахів відзначають двічі на рік, у другу суботу травня та жовтня. Всесвітній день мігруючих птахів у 2019 році припадає на 11 травня та 12 жовтня.

15:58 10.10.2019

Про скликання чергової сесії Недогарківської сільської ради

Про скликання чергової сесії Недогарківської сільської ради

У понеділок, 21 жовтня 2019 року, о 10 год. 00 хв. у приміщенні Недогарківської сільської ради відбудеться засідання 43 сесії 7 скликання Недогарківської сільської ради. На розгляд сесії виносяться наступні питання:

13:18 10.10.2019

Про участь аматорів Максимівського СБК у звітньому концерті громад Кременчуцького району

Про участь аматорів Максимівського СБК у звітньому концерті громад Кременчуцького району

5 жовтня 2019 року в Вільнотерешківському сільському будинку культури Новознам’янської ОТГ Кременчуцького району в рамках обласного огляду народної творчості «Де згода в сімействі», присвяченого 250-річчю від дня народження класика української літератури І.П. Котляревського, було проведено звітний концерт аматорів сцени закладів культури Омельницької, Новознам’янської, Пришибської, Піщанської, Недогарківської об’єднаних територіальних громад Кременчуцького району, в якому взяли участь 22 творчі колективи, 12 окремих виконавців, всього 178 учасників.

15:14 09.10.2019

АТ «Полтаваобленерго» попереджає - Падіння гілок та дерев на об’єкти електромереж – основна причина знеструмлення споживачів!

АТ «Полтаваобленерго» попереджає - Падіння гілок та дерев на об’єкти електромереж – основна причина знеструмлення споживачів!

          На сьогодні основною причиною аварійних знеструмлень під час складних погодних умов є падіння гілок та дерев на об’єкти електромереж. Обрізання дерев насамперед потрібне для запобігання аварійним ситуаціям. Однак населення не завжди розуміє їх важливість. Мешканці незадоволені тим, що їхні плодові дерева обрізають. При цьому, самі висаджують їх під лініями електропередачі, що категорично заборонено.

11:37 08.10.2019

Дні польського бізнесу в Україні!

Дні польського бізнесу в Україні!

14 листопада 2019 року у м. Києві відбудеться ХІ Міжнародний форум "Дні польського бізнесу в Україні". В межах форуму будуть розглянуті питання щодо перспектив торговельно-економічної співпраці між країнами, проекти в сфері будівництва, інфраструктури, вагонобудування, переробній галузі та щодо готовності бізнесу до відкриття вільного ринку землі в Україні. У разі зацікавленості звертатися до контактної особи Олени Вакулік, тел. (044)2380944, 

16:08 07.10.2019

До уваги мешканців громади! Інформація ПрАТ "Кременчукгаз" щодо проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання

До уваги мешканців громади! Інформація ПрАТ "Кременчукгаз" щодо проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання

ПрАТ “Кременчукгаз” повідомляє, що відповідно до вимог “Правил безпеки систем газопостачання”, затверджених Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 15.05.2015 року № 285 та “Кодексу газорозподільних систем”, затвердженого Постановою НКРЕКП від 30.09.2015 року № 2494  - умови для технічного обслуговування газових приладів забезпечуються власником (балансоутримувачем), а обслуговування та ремонт газового обладнання проводяться підприємством, що має відповідні дозвільні документи. Технічне обслуговування передбачає систему обходу трас газопроводів та газового обладнання, що дає змогу утримувати їх в справному стані. При технічному обслуговуванні здійснюються контроль за технічним станом, перевірка на загазованість, виявлення місць витоку газу, очищення, змащення, регулювання та інші операції з утримання працездатності і справності системи газопостачання. У разі не забезпечення власником технічного обслуговування газових приладів, відповідно до “Правил безпеки систем газопостачання”, газове обладнання підлягає відключенню від системи газопостачання.

14:58 07.10.2019

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості інформує

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості інформує

Змінюється світ, змінюємось і ми. Так і діджиталізація сервісів стала вже звичною справою. Наразі вона сприймається користувачами як ознака зручності й доступності послуг, виявлення до них лояльності та турботи. Служба зайнятості теж прагне наблизити соціальні послуги до потенційних клієнтів: роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

13:59 07.10.2019

Новини Максимівського ліцею

Новини Максимівського ліцею

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени у ліцеї проводиться благодійний ярмарок. Такий захід завжди згуртовує всю шкільну родину. Максимівський ліцей долучився до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин).

12:25 07.10.2019

Дорогі освітяни Недогарківської громади! Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом –  Днем працівників освіти!

Дорогі освітяни Недогарківської громади! Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

      У день свята щиро дякую Вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість, за любов до дітей і рідного краю.

09:19 03.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь