A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

27.12-28.12 у Максимівському ліцеї відбулися новорічні заходи

27.12-28.12 у Максимівському ліцеї відбулися новорічні заходи

    27 - 28 грудня у Максимівському ліцеї відбулися новорічні заходи. Новорічні ранки для учнів 1-4 класів запам’яталися дітям веселою розважальною програмою: іграми, піснями, танцями та солодкими цукерками від Діда Мороза. Учні 5-7 класів раділи святу на новорічній дискотеці, а старшокласники (8-11 кл.) боролися за виграш у змаганнях «Хто зверху?», які підготували учні 8 класу. Яскравими вогнями сяяла ялинка, дзвінким дитячим сміхом наповнилася святкова зала, а попереду ще багато свят і веселі зимові канікули. З Новим 2020 роком! Нехай усім щастить!

13:57 28.12.2019

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури і "Захисту Вітчизни"

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури і "Захисту Вітчизни"

   На базі Максимівського ліцею Недогарківської сільської ради проведено семінар-практикум для вчителів фізичної культури і "Захисту Вітчизни" на тему: "Педагогічні технології фізичного виховання щодо формування позитивної мотивації до уроків "Захисту Вітчизни" та занять фізичною культурою і спортом".

10:38 24.12.2019

"Подаруй дитині книгу!"

"Подаруй дитині книгу!"

“Подаруй дитині книгу! “ Акція під такою назвою пройшла в Недогарківській бібліотеці. На святковому засіданні клубу за інтересами “А пісня — то душа...”, присвяченому святу святого Миколая учасники клубу ще раз популяризували відомий радянський слоган: “Кращий подарунок — це книга”. Заодно пригадали які дитячі книги їм подобались найбільше, а також цікаві історії пов'язані з книгою. Завідувач бібліотеки розповіла про історію виникнення улюбленого свята дітлахів. Потім в цікавих конкурсах пригадали всі міжнародні свята грудня, кращі вітання та побажання на це свято, а також виготовили прикраси для читального залу. І як завжди бажаною гостею на цих засіданнях стала пісня. Спочатку привітали 2 Миколаїв — Лисенка та Покутнього, а також нових членів колективу — сім'ю Москалик. Дуже приємно було спостерігати, що захоплення сім'єю Покутніх українською культурою дало могутні паростки — грою на баяні почав серйозно займатись їх внук Юрій. Днем святого Миколая тільки розпочався цикл новорічних свят, а тому фантастичний світ пригод та див чекає у бібліотеці всіх охочих пережити їх разом з героями книг. Завідувач бібліотекою     Мороз Любов

10:08 24.12.2019

19 грудня  діти та вихователі ДНЗ «Барвінок» не тільки чекали казкові подарунки, а й самі старанно готувалися, аби показати, які  вони слухняні, чемні і талановиті.

19 грудня  діти та вихователі ДНЗ «Барвінок» не тільки чекали казкові подарунки, а й самі старанно готувалися, аби показати, які  вони слухняні, чемні і талановиті.

  Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для  всіх нас це  свято, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань   дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Що він подарує ? Чи не різочку часом?

08:05 20.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь