Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

РІЗДВЯНІ ЯНГОЛИ

РІЗДВЯНІ ЯНГОЛИ

     Різдво завжди пов’язане з янголами. У цей день вони спускаються з небес, щоб донести до нас благу звістку. І в той же час, вони є нашими захисниками від темних сил. І саме в Святки (з 6 по 19 січня) всяка нечиста сила найбільш активна. Тому, в кожному будинку обов’язково повинна бути фігурка янгола, яка за віруваннями наших предків, буде захищати усю родину від зла весь наступний рік! Новорічні свята не уявляються нам без подарунків, але зовсім не обов'язково бігти в магазин і скуповувати представлені там дрібнички. Набагато приємніше самостійно виготовити милий подарунок. Такою приємністю може стати Різдвяний Янгол. З давніх-давен, прийнято робити янголів своїми руками. Такими янголятами прикрашають будинок або новорічну красуню – ялинку і дарують своїм близьким. 9.01.2020 року культорганізатор Максимівського СБК Жевнєрова Н.Я. провела майстер клас для вихованців гуртка бісероплетіння «Пролісок» по виготовленню Різдвяних янголів із паперу та ознайомила вихованців із традиціями новорічного святкування на Україні.

13:37 10.01.2020

Вечори на хуторі біля Недогарок

Вечори на хуторі біля Недогарок

   28 грудня у Недогарківському сільському клубі мешканці села зібралися на «Вечори на хуторі біля Недогарок». Акторами театралізованого дійства стали учні Недогарківського ліцею (Покутній Максим, Криса Сергій, Стародуб Ростислав, Ярміш Анастасія, Супрун Аліна, Бондаренко Дар’я, Козленко Софія, Соляник Тетяна, Терешко Вікторія), а також Опирайло Наталія, Малько Ірина, Лимар Олександр, Фетько Юрій, Калініченко Анастасія. Гурт «Жайвір» Нехворощанської громади вже не вперше радував своїм співом мешканців Недогарок. Цього разу вони ще й взяли участь у театралізованому дійстві. Ми завжди раді бачити гостей та сподіваємось на подальшу творчу співпрацю.

16:25 09.01.2020

Канікули з користю

Канікули з користю

    Дорогі друзі! Нагадуємо вам, що бібліотека працює без канікул! Щоб ви не нудьгували на зимових канікулах між веселими розвагами та відпочинком не забудьте відвідати цей освітній заклад, адже на вас чекає ціла низка різноманітних майстер-класів, вікторин, конкурсів, а також безліч цікавих книжок! Перед Новим роком на полицях нашої бібліотеки з'явились цікаві комікси “Людина-павук”, “Монстрик та його кольори”, мандрівка світом книжок “Література!”, “Сковорода від А до Я”, книжка-мальовка “Моя Ба”, книга програмування для початківців, пригоди “Чарівника з країни Оз”, “Русалоньки із 7 В”, “Піратські історії” і ще безліч нового і незвіданого. 5 січня бібліотека запросила охочих на свято “Історія новорічної іграшки”, на якому можна було власноруч виготовити різдвяну іграшку, новорічну витинанку, потанцювати та позмагатись в римуванні. Такі ж майстер-класи на вас чекають щодня, а ще цими днями відбудеться співочий майстер-клас щедрівок. Заохочувальний солодкий приз отримають кращі в Non-stop сторітеллінгу «Згадай «книжкову» зимову історію», а також запрошуємо охочих взяти участь у фотоконкурсі “Канікули з бібліотекою”. Подорожуйте зі світом книг та гарних вам канікул з користю!

14:40 09.01.2020

Різдвяні привітання організаціям від працівників Максимівського СБК

Різдвяні привітання організаціям від працівників Максимівського СБК

 3 січня нового 2020-го року працівники культури Максимівського СБК привітали працівників Недогарківської сільської ради, ВОКСТ, а також працівників ТОВ «Іскра» з Новим роком та Різдвом Христовим запальними колядками та щедрівками.

08:57 08.01.2020

Максимівка відсвяткувала Новий рік!

Максимівка відсвяткувала Новий рік!

   29 грудня до сільського Будинку культури прийшли мешканці села з надією на диво. І диво відбулося. Аматори максимівської сцени, своєю творчістю та артистизмом, перетворили концерт у новорічну комедію «НОВИЙ РІК В СІЛЬСЬКОМУ КЛУБІ».

11:09 03.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь