Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

У Максимівському ліцеї пройщли заходи, присвячені Дню вшанування пам’яті полеглих під Крутами

У Максимівському ліцеї пройщли заходи, присвячені Дню вшанування пам’яті полеглих під Крутами

 29 січня виповнилося 102 роки відтоді, як українські студенти-вояки у бою під Крутами ціною власного життя зупинили переважаючого за чисельністю та озброєнням ворога – більшовицьку армію, яка фактично наступала на українську державність. Серед приблизно 70-100 загиблих українських воїнів – 37–39 вбитих у бою та розстріляних студентів i гімназистів. Бій під Крутами затримав наступ противника на Київ на чотири дні, що дало можливість українській делегації підписати Брест-Литовський мирний договір, який врятував молоду українську державність. Цей день став Днем пам’яті героїв Крут.  Учні Максимівського ліцею щороку вшановують молодих борців за волю, котрі полягли під станцією Крути.  

08:47 03.02.2020

До уваги землевласників! Запрошуємо на звітню конференцію ПОГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини»

До уваги землевласників! Запрошуємо на звітню конференцію ПОГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини»

Запрошуємо фермерів громади прийняти участь у звітній конференції ПОГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини» і Круглому столі щодо відкриття ринку землі в Україні та державної підтримки аграріїв, які відбудуться за адресою: м. Полтава, майдан Незалежності 5, 04.02.2020 року з  11:00 години в приміщенні Полтавського міського будинку культури.

09:35 31.01.2020

Бій за майбутнє України

Бій за майбутнє України

  Кожного року в кінці січня Україна сумує в скорботній хвилині мовчання за своїми мужніми синами, за майбутнім нації - студентами, що стали в нерівний бій за незалежність своєї держави та поклали за неї свої молоді життя. Ця трагедія сталась на залізничній станції в 5 годинному бою між 4-тисячним підрозділом Червоної Гвардії під проводом есера Михайла Муравйова та загоном з київських курсантів і козаків "Вільного козацтва", що загалом нараховував близько чотирьох сотень вояків. Ця тема більш ніж актуальна ще й тому, що і нині у військових діях на Сході кожного дня гине квіт нації, її ненароджене майбутнє.

14:27 29.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь