A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Долучіться до отримання коштів від "Бюджету участі" Полтавської обласної ради

Долучіться до отримання коштів від "Бюджету участі" Полтавської обласної ради

Бюджет участі Полтавської області – це процес взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, спрямований на залучення мешканців Полтавської області до участі в бюджетному процесі через подання проектів та проведення відкритого громадського голосування за такі проекти з подальшим фінансуванням для їхньої реалізації. Кошти обласного та місцевих бюджетів 50/50 спрямовуються на реалізацію кращих проектів розвитку громад, які надійшли до обласної ради від мешканців Полтавської області. Загальний обсяг бюджету участі Полтавської області на бюджетний рік складає 4 млн грн. Максимальна вартість одного проекту 100 тис. грн. Проект повинен бути спрямований на вирішення певної проблематики в сфері енергозбереження, безпеки та громадського порядку, навколишнього середовища, комунального господарства, культури та освіти, спорту та туризму. Впровадження Бюджету участі Полтавської області здійснюється щорічно відповідно до Положення, що затверджене розпорядженням голови Полтавської обласної ради.

10:53 13.07.2018

Екскурсія у казку

Екскурсія у казку

Вихованці ДНВ «Веселка»  Максимівського навчально-виховного комплексу  завітали в гості до керівника гуртка бісероплетіння «Пролісок» при сільському будинку культури Жевнєрової Наталії Яківни.

15:49 12.07.2018

До уваги всіх землевласників та землекористувачів!

До уваги всіх землевласників та землекористувачів!

Шановні мешканці громади! Нагадуємо Вам, що згідно Податкового кодексу України землевласники та землекористувачі зобов"язані сплачувати земельний податок. Прохаємо Вас до 24 серпня цього року оплатити земельний податок у приміщенні сільської ради. Попереджаємо, що невчасна оплата земельного податку тягне за собою нарахування штрафних санкцій та пені. Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради 

15:16 12.07.2018

У День родини відзначено сім"ю учасника бойових дій

У День родини відзначено сім"ю учасника бойових дій

У рамках проведення обласної акції «Відповідальне батьківство – щасливе дитинство», з нагоди відзначення Дня родини, яке відповідно до Указу Президента України відзначається 8 липня, було відзначено сім’ю учасника бойових дій  Луца В’ячеслава Миколайовича із с. Недогарки. Цю родину відзначили за сумлінне батьківство, значний внесок у виховання дітей у сім’ї, збереження та розвиток сімейних традицій, підвищення рівня духовних, моральних цінностей та авторитету української родини. Цінні подарунки були передані сім’ї Луців від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації. Сільський голова урочисто привітала цю прекрасну родину під час проведення свята Івана Купала у Недогарківській громаді. Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради

09:06 12.07.2018

Бережіть ліс від пожежі!

Бережіть ліс від пожежі!

Немає кращого за ліс місця для відпочинку з його красою та величчю. Але громадяни часто не усвідомлюють значення лісів для здоров’я. Щорічно спостерігається різке збільшення кількості лісових пожеж у період свят і вихідних днів, коли велика кількість громадян відправляється в ліс на пікніки. Нерідко народні гуляння в лісі закінчуються лихом для природи та величезною проблемою для лісників. Щорічно в Україні лісові пожежі знищують майже 5 тисяч гектарів лісів. За статистикою майже усі пожежі стаються через людську недбалість.

12:43 10.07.2018

День захисту дітей у ДНВ "Веселка"

День захисту дітей у ДНВ "Веселка"

День захисту дітей, що припадає на перший день літа є одним з найдавніших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року.

11:59 09.07.2018

Свято Івана Купала у дитсадку "Веселка"

Свято Івана Купала у дитсадку "Веселка"

6 липня 2018 року в ДНВ «Веселка» Максимівського НВК  була проведена розвага до свята Івана Купала. Дивовижна атмосфера народного дійства об’єднала дорослих та дітей в хороводах та іграх. Діти залюбки слухали розповідь про лікарські рослини та відгадували загадки.

11:41 09.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь