A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Все, що потрібно знати про діяльність та послуги територіального центру

Все, що потрібно знати про діяльність та послуги територіального центру

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кременчуцького району  надає соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, хворим (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги і не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу, або рідні є громадянами похилого віку чи визнані інвалідами в установленому порядку.

08:45 20.06.2018

Освітня діяльність національних природних парків Полтавщини

Освітня діяльність національних природних парків Полтавщини

Природно-заповідний фонд України – ділянки суші і водного простору, природні комплекси та об'єкти, які мають особливу природоохоронну, наукову, естетичну, рекреаційну та іншу цінність і виділені з метою збереження природної різноманітності ландшафтів, генофонду тваринного і рослинного світу, підтримання загального екологічного балансу та забезпечення фонового моніторингу навколишнього природного середовища.

08:34 20.06.2018

Про війну словами односельців

Про війну словами односельців

 Закриття пришкільного оздоровчого табору «Веселка» виявилось водночас сумним та веселим: урочистим на початку дня та грайливим і неординарним в другій його половині. Зранку 16 червня дітей гостинно приймала місцева бібліотека. Розмова йшла про серйозні речі, бо темою заходу став девіз: «Мужність батьків і дідів пронесемо крізь покоління!» і присвячений він був початку Великої Вітчизняної війни. На нових стендах «Герої Великої війни», «Наші односельці в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.» та «Вони повернулися живими з фронтів ІІ світової війни!» діти з гордістю показували одне одному своїх прадідів. А Кошулько Владислав навіть розповів цілу історію про свого славетного дідуся-танкіста Фруля Данила Федоровича.

15:58 19.06.2018

Долучилися до світу прекрасного

Долучилися до світу прекрасного

 14 червня в Недогарківській сільській бібліотеці-філії було весело та гамірно, оскільки туди в котрий раз завітали учасники клубу за інтересами «А пісня – то душа…». Завітали в цей раз з метою навчитись чогось нового. І хоча найстаршому учаснику – загальновідомому сільському гармоністу Чернишу Терентію Івановичу вже 88, повчитись було чому. Приєднатись до світу народних традицій допомогла присутнім культорганізатор місцевого сільського клубу Жевнєрова Наталія Яківна, яка провела для учасників клубу майстер клас по розмальовуванню писанок. Над ідеєю оригінального малюнку трудилися і бувший архітектор Марченко Олександр Михайлович, і бувша працівниця пошти Іванова Марія Федорівна, і бувший завфермою Лисенко Микола Павлович, і , звичайно, сільський гармоніст, який намалював колоритного сільського петушка та гілочки верби. Ідеї були різні, малюнки вийшли чарівно-казкові!

11:00 15.06.2018

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

Відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради

19 червня 2018 року о 15.00 в приміщенні сільської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Недогарківської сільської ради. На порядок денний засідання виконкому виносяться наступні питання:

09:59 15.06.2018

17 червня Всеукраїнська Хресна хода з мощами 10 цілителів прибуде до Кременчука.

17 червня Всеукраїнська Хресна хода з мощами 10 цілителів прибуде до Кременчука.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія проводиться Всеукраїнський Хресний хід з мощами 10 святих цілителів. Зустріч святинь відбудеться 17 червня, о 16:00, біля Свято-Троїцького собору (район електростанції). 

09:18 15.06.2018

Творча спадщина Каменяра – дітям.

Творча спадщина Каменяра – дітям.

Мабуть немає для дітей кращого прикладу рідкісного таланту, патріотизму, любові до рідної мови та народних традицій, ніж життя та діяльність Великого Каменяра – Івана Яковича Франка, якому в цьому році виповнюється 162 роки з дня народження. Тому не дивно, що 12 червня в місцевій бібліотеці для учнівської молоді та всіх, хто відвідує пришкільний табір відбувся захід: «Я – син народу, що вгору йде…», присвячений цій видатній особі.

09:07 15.06.2018

Увага! Законодавчі зміни щодо забою тварин

Увага! Законодавчі зміни щодо забою тварин

З набранням чинності Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», відбулися зміни в правилах забою тварин, які впливають на можливість реалізації готової продукції. Відповідно до нових правил, кількість забитих подвірно   тварин зменшується до трьох голів свійських тварин на тиждень, та п’яти голів свійської птиці, кролів на день.

15:27 11.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь