A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

На один смітник менше. А чи надовго?

На один смітник менше. А чи надовго?

21 квітня 2018 року, у рамках проведення Двомісячника чистоти і благоустрою та Всеукраїнського суботника, працівниками виконавчого комітету Недогарківської сільської ради, Недогарківської амбулаторії та  ДНЗ "Барвінок", було ліквідовано 1 сміттєзвалище на території села Недогарки (на околиці, по дорозі до аеродрому). Той, хто бував у цьому районі, або ж крадькома (чи нахабно, відкрито) висипав туди сміття - зрозуміє, що довелося витерпіти отим тендітним жіночкам.

14:05 27.04.2018

Кластер Зеленого туризму: перші спільні кроки.

Кластер Зеленого туризму: перші спільні кроки.

       19 - 20 квітня 2018 року на території Недогарківської сільської ради відбувся семінар "Наступні кроки у впровадженні кластеру Зеленого туризму у Кременчуцькому районі" за участю представників Білецьківської, Омельницької, Піщанської, Пришибської та Недогарківської сільських рад. Організований він був за підтримки Полтавського відокремленого підрозділу "Центр розвитку місцевого самоврядування" та програми U-LEAD з Україною. Основними питаннями, які вивчали та прагнули вирішити учасники семінару були:

13:07 27.04.2018

Постійне піклування та допомога від Фонду «Разом з КЕРНЕЛ».

Постійне піклування та допомога від Фонду «Разом з КЕРНЕЛ».

Між Максимівським НВК і Благодійним фондом «Разом з КЕРНЕЛ» склалися постійні плідні взаємовідносини. Педагогічний колектив та учні відчувають постійне піклування та допомогу від Фонду. От і сьогодні, 26 квітня 2018 року, у закладі в гостях була регіональний менеджер Фонду Пищида Валентина Григорівна з подарунком: у користування передано два сучасних комп’ютери, які обновлять навчальну базу Максимівського НВК. Вдячні та сподіваємось на співпрацю і надалі. 

14:57 26.04.2018

Відбулися зональні змагання з футболу серед юнаків 2001-2002 року народження в залік районної Спартакіади школярів Кременчуцького району

Відбулися зональні змагання з футболу серед юнаків 2001-2002 року народження в залік районної Спартакіади школярів Кременчуцького району

19 квітня 2018 року у Максимівському  НВК відбулися зональні змагання з футболу серед юнаків 2001-2002 року народження в залік районної Спартакіади школярів Кременчуцького району.  У змаганнях брали команди Максимівського НВК, Недогарківської ЗОШ та Рокитненського НВК.

09:03 23.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь